Не «Sex and the City» єдиним – серіали про пошук себе та кохання


«Секс у великому місті» заслужено заполонив серця жінок у всьому світі. І недарма. Погодьтеся, роки йдуть, технології розвиваються, з нашим інтелектом вже активно конкурує штучний, а серіал досі актуальний. Бо люди – такі люди.

Ми так само кохаємо, страждаємо від самотності чи зради, ревнуємо. У нас так, як і раніше, відчуваються метелики у животі від чоловіків чи жінок, вякі подобаються.

Для тих, хто, як і я, подивився серіал про Саманту, Кері, Міранду та Шарлотту вже разів з десять пропоную альтернативу. Можливо, якийсь з цих фільмів западе в ваші серденька, посунувши трохи «Sex and the City». Упущу відомих усім «Відчайдушних домогосподарок», який, зізнаюся, я так і не додивилася до кінця. Порекомендую не такі популярні, на мою думку, але цікаві та захопливі.

  1. «Валерія» – іспанський серіал про письменницю Валерію Феріз, яка переживає проблеми у особистому та творчому житті. Три її подруги (Кармен, лола та Нерея) допомогають і підтримують її, одночасно намагаючись дати раду і своїм життям. Тут і боротьба «Ейдана» та «Біга», пошук свого призначення і свого єдиного кохання. Кожна з героїнь різна та харизматична. Випущено вже 3 сезони і, все може статися, чекаємо на наступний. 
  2. «Ненавиджу Різдво» – італійський серіал про медсестру Джіанну, на яку тиснуть її самотність та очікування сім'ї. Вона активно шукає хлопця, з яким могла би прийти до батьків на святкування Різдва. Її подружки також шукають кохання, навіть незалежна та трохи розпусна Тітті. Вийшов один сезон, проте на Нетфлікс вже анонсовано другий.
  3. «Емілі в Парижі» також віднесу до цієї категорії. Хоча закладаюся, всі ви його вже бачили. Емілі намагається реалізуватися в чужій для себе країні, розібратися в почуттях до симпатичного сусіда та відносинах з колегами. Хоча, особисто мені цікавіше спостерігати за життям її начальниці Сільві – досвідченої жінки з яскравою харизмою і витонченим французьким стилем.
  4. «Дівчата» – український мінісеріал про трьох подруг: Катю, Інну та Віку. І хоч фінал доволі передбачуваний, і гумору набагато менше, ніж в попередніх фільмах, все ж його приємно дивитися. Дівчата зворушливо стоять одна за одну, і так же зворушливо вірять, що кожна знайде своє єдине кохання.
  5. «Гламур» – неоднозначний рекомендасьон. Але, толерантні, гоу за мною. Історія про хлопця Марко, який шаленіє від косметики, веде свій блог і мріє створити власний косметичний бренд. Пошук того єдиного, який прийме його таким, як він є, спроби довести усім навколо, що він на щось спроможний – основна лінія сюжету. До всього, одну з головних ролей тут грає моя улюблена «Саманта» Кім Кетролл.
Ось такий список вийшов. Зізнавайтеся, дивилися щось з перерахованого? І що ви можете порекомендувати з такого роду фільмів?)

Коментарі

Популярні публікації